Η Open Real Estate παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην Ελλάδα, καλύπτοντας τον εντοπισμό ακινήτων, την πλήρη διαδικασία αγοράς, την ανακαίνιση ακινήτων και τη συμβουλευτική μετανάστευση σχετικά με το Πρόγραμμα Κατοικίας στην Ελλάδα, γνωστό ως πρόγραμμα Golden Visa.

Ανακαλύψτε μια ποικιλία από εξαιρετικές βίλες προς πώληση στην Ελλάδα. Είναι η ιδανική στιγμή να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και να αποκτήσετε τη Μεσογειακή βίλα των ονείρων σας και να πραγματοποιήσετε μια κερδοφόρα επένδυση σε ακίνητα στην Ελλάδα.

GOLDEN VISA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ένα αποδεδειγμένο, επιτυχημένο και το πιο οικονομικό και ευεργετικό πρόγραμμα διαμονής, μετέτρεψε την αγορά ακινήτων σε πολύτιμους λίθους για επενδυτές τρίτων χωρών. Οι επενδυτές ακινήτων και οι οικογένειές τους εκτος ευρωπαϊκών χωρών θα μπορούν να επωφεληθούν με ασφάλεια ταξιδεύοντας σε όλες τις χώρες Σένγκεν, με την ευελιξία να παραμείνουν όσο επιθυμούν στην Ελλάδα και με την μπόνους-επιλογή της ιθαγένειας.

Διαβάστε Περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η Ελλάδα είναι ένας από τους τελευταίους μη ανεξερεύνητους παραδείσους της Ευρώπης για τους ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών. Αυτή η πανέμορφη χώρα μπορεί να υπερηφανεύεται για το μοναδικό της τοπίο ενώ αποτελείται από περισσότερα από 2.000 νησιά με μια ορεινή ηπειρωτική χώρα που προσφέρει περισσότερα από 20 χιονοδρομικά κέντρα, καθώς και μια δυναμική καταναλωτική κουλτούρα γεμάτη σπορ, καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ, μαζί με τη διάσημη πολιτιστική και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα της χώρας με την πλούσια ιστορία και τον αρχαίο πολιτισμό της, για να μην αναφέρουμε τις γραφικές παραλίες των νησιών και τα παραθαλάσσια χωριά στα χίλια χιλιόμετρα της ακτής της ηπειρωτικής χώρας.

Η Eταιρία μας καλύπτει δύο σημαντικές ιστορικές περιοχές, εκ των οποίων η μία είναι τα χωριά της Νότιας Κυνουρίας στην Ανατολική Πελοπόννησο, ενώ η άλλη είναι το ξεχωριστό νησί των Σπετσών του Αργοσαρωνικού, μοναδικοί ως προορισμοί που συνδυάζουν φυσικές ομορφιές όπως δάση, ποτάμια, όμορφες παραλίες καθώς και εξαιρετική αρχιτεκτονική.  Και οι δύο περιοχές είναι γεμάτες μνημεία από κάθε περίοδο της ιστορίας και η καθεμία ξεχωριστά και για διαφορετικούς λόγους θεωρείται δημοφιλής προορισμός χωρίς ωστόσο να αποσπάται η προσοχή κανενός από την παραδοσιακή και μοναδική τους κληρονομιά.

Η εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο από την Αθήνα στη Νότια Κυνουρία και η τακτική ακτοπλοϊκή σύνδεση από τον Πειραιά για τις Σπέτσες συγκαταλέγονται στα πλεονεκτήματα αυτών των τόπων.

Διαβάστε Περίσσοτερα

Τελευταία ακίνητα

Εγγραφή στο Newsletter


Compare listings

Compare

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τις νέες κατοικίες στην Νότια Κυνουρία