Η OPEN REAL ESTATE σας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες όπως τον εντοπισμό ενός κατάλληλου ακινήτου, τη διεξαγωγή ολόκληρης της διαδικασίας αγοράς και την ανακαίνιση του ακινήτου, καθώς και τη συμβουλευτική σχετικά με το πρόγραμμα για την GOLDEN VISA.

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η νέα οικονομική εποχή στην Ελλάδα δημιουργεί ευκαιρίες για επιχειρηματίες και αγοραστές ακινήτων από όλο τον κόσμο. Οι τιμές των ακινήτων βρίσκονται στο χαμηλότερο σημείο τους εδώ και 15 χρόνια και πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι η αγορά σταθεροποιείται και σε
ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και ανακάμπτει. Ποτέ δεν υπήρξε καλύτερη στιγμή να αγοράσετε τη μεσογειακή βίλα των ονείρων σας και να επενδύσετε σε ακίνητα στην Ελλάδα.

GOLDEN VISA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ένα αποδεδειγμένο, επιτυχημένο και το πιο οικονομικό και ευεργετικό πρόγραμμα διαμονής, μετέτρεψε την αγορά ακινήτων σε πολύτιμους λίθους για επενδυτές τρίτων χωρών. Οι επενδυτές ακινήτων και οι οικογένειές τους εκτος ευρωπαϊκών χωρών θα μπορούν να επωφεληθούν με ασφάλεια ταξιδεύοντας σε όλες τις χώρες Σένγκεν, με την ευελιξία να παραμείνουν όσο επιθυμούν στην Ελλάδα και με την μπόνους-επιλογή της ιθαγένειας.

Διαβάστε Περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η Ελλάδα είναι ένας από τους τελευταίους μη ανεξερεύνητους παραδείσους της Ευρώπης για τους ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών. Αυτή η πανέμορφη χώρα μπορεί να υπερηφανεύεται για το μοναδικό της τοπίο ενώ αποτελείται από περισσότερα από 2.000 νησιά με μια ορεινή ηπειρωτική χώρα που προσφέρει περισσότερα από 20 χιονοδρομικά κέντρα, καθώς και μια δυναμική καταναλωτική κουλτούρα γεμάτη σπορ, καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ, μαζί με τη διάσημη πολιτιστική και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα της χώρας με την πλούσια ιστορία και τον αρχαίο πολιτισμό της, για να μην αναφέρουμε τις γραφικές παραλίες των νησιών και τα παραθαλάσσια χωριά στα χίλια χιλιόμετρα της ακτής της ηπειρωτικής χώρας.

Η Eταιρία μας καλύπτει δύο σημαντικές ιστορικές περιοχές, εκ των οποίων η μία είναι τα χωριά της Νότιας Κυνουρίας στην Ανατολική Πελοπόννησο, ενώ η άλλη είναι το ξεχωριστό νησί των Σπετσών του Αργοσαρωνικού, μοναδικοί ως προορισμοί που συνδυάζουν φυσικές ομορφιές όπως δάση, ποτάμια, όμορφες παραλίες καθώς και εξαιρετική αρχιτεκτονική.  Και οι δύο περιοχές είναι γεμάτες μνημεία από κάθε περίοδο της ιστορίας και η καθεμία ξεχωριστά και για διαφορετικούς λόγους θεωρείται δημοφιλής προορισμός χωρίς ωστόσο να αποσπάται η προσοχή κανενός από την παραδοσιακή και μοναδική τους κληρονομιά.

Η εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο από την Αθήνα στη Νότια Κυνουρία και η τακτική ακτοπλοϊκή σύνδεση από τον Πειραιά για τις Σπέτσες συγκαταλέγονται στα πλεονεκτήματα αυτών των τόπων.

Διαβάστε Περίσσοτερα

Εγγραφή στο Newsletter


Compare listings

Compare

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τις νέες κατοικίες στην Νότια Κυνουρία