Γρησόρης Ντάσκας

GENERAL MANAGER

Ο Γρηγόρης είναι ο ιδρυτής και η καθοδηγητική δύναμη της “OPEN REAL ESTATE”. 

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής  από το Τμήμα Τοπογράφων Μηχανικών, ο Γρηγόρης συνέχισε την εκπαίδευσή του σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, αποκτώντας το μεταπτυχιακό του στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφορικής (GIS) του Πανεπιστημίου του Leeds.  Έπειτα έζησε και εργάστηκε στο Λονδίνο με εξειδίκευση στον τομέα της Πληροφορικής, ενώ το 1998 ο Γρηγόρης επέστρεψε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Λεωνίδιο, για να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση παρέχοντας τοπογραφικές και μεσιτικές υπηρεσίες σε όλη την Παράκτια Αρκαδία.  Σύντομα μετά, ίδρυσε κατασκευαστική εταιρία που μεταξύ άλλων, έχτισε το μεγαλύτερο οικιστικό συγκρότημα της Αρκαδίας το οποίο και κατασκεύασε στον προαύλιο χώρο ενός παλαιού αρχοντικού, ενώ στα πλαίσια των καινοτομιών και εγχειρημάτων που τόλμησε ο Γρήγορης, συγκαταλέγεται και το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό πάρκο της Αρκαδίας.

Κάθε του βήμα έχει ως στόχο την  ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την προώθηση της Νότιας Κυνουρίας και γενικότερα της Πελοποννήσου, μιας περιοχής εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, αξιοποιώντας την εκτεταμένη τεχνογνωσία και τις τοπικές γνώσεις του στις πωλήσεις Γης και Ακινήτων, παρέχοντας σήμερα μέσω της OPEN συμβουλευτικές υπηρεσίες, αλλά και τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την ανακαίνιση κατοικιών για να εξυπηρετήσει και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες.

Ο Γρηγόρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, ενώ η οικογένεια του κατάγεται από τα όμορφα Πούλιθρα, μόλις 8 χιλιόμετρα από το Λεωνίδιο, όπου το πατρικό σπίτι φιλοξενεί ακόμη τα εγγόνια των εγγονιών! Παντρεμένος, με δύο όμορφες κόρες, ο Γρηγόρης απολαμβάνει τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο του στο σκάφος του και στα κρυστάλλινα νερά του Μυρτώου Πελάγους.

Μας λέει: «Κάθε μέρα ζω το πάθος μου. Λατρεύω τη δουλειά μου και είναι χαρά μου να μπορώ να συμβάλλω και εγώ με αυτόν τον τρόπο στο να εξελιχθεί η περιοχή μας και η οικονομία της χώρας μας.».

Compare listings

Compare